Priprema, pozor... Počinje 3. Underwater Photo Marathon

Priprema, pozor... Počinje 3. Underwater Photo Marathon

Priprema, pozor… Počinje 3. Underwater Photo Marathon

Treći po redu "Underwater photo marathon" otvoren je od 10. siječnja do 1. ožujka 2015.

U odnosu na prošlu godinu nagradni fond je ponovno povećan te iznosi preko 20 000 €, a do izmjena je došlo i u kategorijama natjecanja. Umjesto kategorije "Olupine i špilje" uvedena je kategorija "Fashion i kreativa" gdje možete pokazati svoju umjetničku narav.

Od ove godine prijava natjecatelja i predaja fotografija se odvija isključivo online na stranici: marathon.ronitisemora.hrMolimo natjecatelje da se registriraju i ispune sve potrebne podatke te zatim predaju (uploadaju) svoje fotografije u njihove pripadajuće kategorije.

U slučaju tehničkih ili drugih poteškoća, svoje fotografije možete poslati e-mailom na ronitisemora@gmail.com uz naravno pravilno ispunjenu prijavnicu.

 

Po završetku natjecanja, svi rezultati biti će objavljeni na stranicama marathon.ronitisemora.hr , www.ronitisemora.hr te Facebook stranici natječaja.

Nakon što žiri odradi mukotrpan posao, organizirana je izložba najboljih 70 fotografija kao i svečano proglašenje pobjednika po kategorijama i to u Fotoklubu Zagreb, Ilica 29/III  21. ožujka 2015. u 18 sati.

U nastavku preuzmite pravila natječaja i prijavnice, a daljnje obavijesti vezane uz sam natječaj provjerite na marathon.ronitisemora.hr .

Sa svim dodatnim pitanjima obratite nam se putem e-maila ronitisemora@gmail.com ili telefonom na +385 95 19 77 153

 

Sretno svima!

RK Roniti se mora